النجرسكو
المقاديروالطريقه مع بعض ......................مفيش وقت
نص كيلو صدور فراخ مخلية وتقطعها مكعبات
وتشوحهم عالنار مع معلقتين سمن أو زبده كبار
وبعدين تشيل الفراخ نص سوا
ونضع على السمن معلقتين كبار دقيق وتتقلب بسرعه
وبعدين نضع الحليب ونقلب بسرعه
ونضع قطع الفراخ ونقلب ونضع الملح والفلفل وبيضه
ونجيب مكرونه سباجيتى او شرايط مسلوقه
نقلبها مع الخلطة السابقة ونضعها فى صينيه فرن وندهن الوجه بالبيض وقطعه سمن
وتدخل الفرن لغايه السوى
وبالهنا والشفا